Tuesday, December 21, 2021

Miksi miehet pysyivät naimisissa kun seurustelivat prostituoidun kanssa?

Miksi miehet pysyivät naimisissa kun seurustelivat prostituoidun kanssa?



Minun täytyy korjata toinen sähköpostiosoite. Satunnainen seksi on myös täynnä jouseita. Hän ei koskaan paljastanut minulle mitään D-päivän jälkeen, sain tietää yhden rakastajatarin kautta, joka otti minuun yhteyttä, kun hänet jätettiin pois. Heidän itseluottamuksensa kohoaa, kun heidän ruumiinsa muuttuu hitaasti kreikkalaiseksi jumalaksi. Tunnisteet: Vapautua suhteesta huijaavat miehet pysyä naimisissa kohtaaminen huijaava aviomies tri Robert Huizenga erota suhteesta Dr.





Tai ainakin syyt, jotka he antavat naimisiin jäämiselle.



Kukaan huijaava mies ei toivo tai aio jäädä suhteeseen. Mutta miksi jotkut huijaavat miehet jäävät naimisiin sen jälkeen, kun heidän vaimonsa saa tietää hänen suhteestaan? Suhteen ylläpitämiseksi käyt läpi paljon vaikeuksia elääksesi toista elämää. Saan lukuisia sähköposteja petetyiltä vaimoilta, joiden aviomiehet näkevät edelleen Toisen naisen kiinnijäämisen jälkeen!


Ja heidän yksityiskohtaisista viesteistään on räikeän ilmeistä, että heidän sarjapetosmiehensä on täysin henkisesti ja emotionaalisesti harhautunut. Hän miksi miehet pysyivät naimisissa kun seurustelivat prostituoidun kanssa ei ole aikomustakaan kohdella häntä niin kuin hän haluaa. Silti hän pysyy hänen kanssaan ja pettää edelleen. Luulisi, että heidän miehensä olisi halunnut Toista Naista niin kovasti, että kun he jäivät kiinni, he vain pyysivät avioeroa tai eroa, eikö niin?


Se riippuu siitä, miksi he pettivät tai toimiiko pettäminen erostrategiana avioliitosta, jonka he ovat jo tutkineet henkisesti ja emotionaalisesti. Ex-vaimoni teki tämän minulle. Syyt, jotka miehet tai ihmiset yleensä pettävät, viittaavat usein heidän persoonallisuutensa käsittelyyn ristiriitoja sekä sisäisesti itsensä että muiden kanssa.


Tämä viesti ei koske niinkään sitä, miksi miehet pettävät, niin paljon kuin sitä, miksi huijaavat miehet pysyvät naimisissa…. Ehdotan myös tehokasta resurssia, joka paljastaa ensimmäiset askeleet tapauksen lopettamiseksi ja asioiden kääntämiseksi. Mutta pieni näkemys siitä, miksi miehet pettävät, voi auttaa sinua päättämään, haluaako pettävä miehesi lopettaa suhteen ja palauttaa luottamuksen takaisin kanssasi. Ja olen siis samaa mieltä siitä, että on monia tapauksia, joissa naimisissa olevat miehet pettävät, että he rakastavat sinua edelleen, arvostavat suhdettasi ja haluavat korjata avioliiton.


Tällaisia ​​tapauksia voivat olla tapaukset, joissa naimisissa olevat miehet pettävät kääntymällä nuoruudestaan ​​peräisin oleviin riippuvuutta aiheuttaviin taipumusmalleihin, jotka auttoivat heitä tuntemaan olonsa paremmaksi elämänsä hämmentävänä aikana.


Monet psykologian asiantuntijat sekä parisuhdeneuvojat uskovat, että tällaiset käytökset voidaan kääntää. Jos tunnet, että hän on palannut huijaamaan, [napsauta tätä] saadaksesi selville, kuka hänen huijauskumppaninsa on ja lisää salaisuuksia, tee perusteellinen taustatarkistus alan johtavalta Truthfinderiltä. Tee tämä vain, jos pystyt käsittelemään totuuden, koska se kerää hirveän epäilyttäviä tietoja.


Vakoiluohjelmat ovat yksi parhaista tavoista saada kiinni huijaava puoliso. Katso kaikki sähköpostit, tekstiviestit ja puhelintoiminta mSpy-affiliate-linkin avulla. Tunne paikalliset lakisi. Sinun on omistettava puhelin, johon asennat vakoiluohjelmat. Kiitos tuestasi. Monet huijaavat miehet pysyvät naimisissa suoraan sanoen, koska he häpeävät eivätkä tiedä miten reagoida.


Joten pysymällä paikallaan he uskovat, että he voivat vaikuttaa jonkin verran vastuullisilta jäädessään. Muut pettävät miehet pysyvät naimisissa, koska he eivät koskaan uskoneet, että he olisivat miksi miehet pysyivät naimisissa kun seurustelivat prostituoidun kanssa sai kiinni. Siksi he eivät koskaan tehneet varasuunnitelmaa tai strategiaa siitä, mitä tehdä seuraavaksi.


Toistaiseksi he haluavat vain ostaa lisäaikaa päättäessään, mitä haluavat tehdä. Kuten edellä mainitsin, muut miehet pettävät, koska haluavat ulos. He eivät myöskään näe asioiden paranevan, koska he yrittivät parantaa asioita, mutta se ei toiminut tai he eivät ole edes yrittäneet.


Mutta nyt he jäivät kiinni ennen kuin he pystyivät luomaan erostrategian asuinpaikasta ja eron yksityiskohdista, joten sen sijaan nämä huijaavat miehet jäävät naimisiin mukavuuden vuoksi. Kaikki miehet rakastavat tuntea olonsa viehättäväksi ja arvostetuiksi. Ja kun heidän avioliittonsa kokee emotionaalisen tyyntymisen, he ovat haavoittuvaisia ​​tapaamaan jonkun, joka väliaikaisesti antaa heille huomion, jota he ovat kaivanneet pettääkseen naisia, käyvät läpi myös tämän. He pysyvät naimisissa, koska heille nämä tunteet EIVÄT ole tärkein syy olla suhteessa.


Mutta tässä vaiheessa hän ei ehkä enää tunne tarvetta nähdä Toista naista. Toisaalta hän kävi läpi laman avioliitossa, löysi jonkun, joka antaa hänelle tunteellista huomiota, jota hän kaipaa, eikä hän halua menettää sitä. Siksi hän löytää tavan nähdä Toisen naisen. Mutta hän pitää silti parempana turvallista ja mukavaa avioelämän tunnetta kanssasi.


Onko tämä merkki siitä, että voit pelastaa avioliiton? Napsauta tätä nähdäksesi esikatselun Dr. Bob Huizengan uskottomuuden palautuskeskus. Kuten edellisestä syystä, jotkut huijaavat miehet pysyvät naimisissa miksi miehet pysyivät naimisissa kun seurustelivat prostituoidun kanssa hän uskoo voivansa piilottaa suhteen paremmin tällä kertaa teeskennellessään olevansa uskollinen sinulle.


Kyllä, tiedän, että lukeminen sattuu, mutta joissain tapauksissa se on ruma totuus. Tämä tapaus on samanlainen kuin numero 1, paitsi että tässä hän päättää, että se johtuu sinusta, eikä olla yksin ilman suhdetta.


Joten vaikka saatat haluta apua avioliiton pelastamiseen, et vain ole varma kuinka tai missä hän kuitenkin tulkitsee väärin ilmeisen toimimattomuutesi, kun annat hänelle valita sinun välilläsi. Ja loppujen lopuksi, jos hän syyttää suhteesta sinua, hän tuntee ansaitsevansa oikeuden valita tyhmäksi syy, joka on, miksi miehet pysyivät naimisissa kun seurustelivat prostituoidun kanssa. Hän ei ehkä halua nähdä häntä. Ja hänen mielessään tällä hetkellä hän ei edes välitä liikaa suhteesta sinun kanssasi.


Hän on vain kiitollinen, jos hän pääsee eroon siitä, että hän ei maksa mitään seurauksia muuttaen pois, mutta silti pitää kaiken elämässään turvallisessa kodissa, ystävät, aktiviteetit, työ. Hän selvittäisi asiat kanssasi, hän tuntee häpeää ja katuu, hän ei näe toista naista, mutta pitää yhteyttä. Hän ei myöskään halua satuttaa häntä eroamalla kokonaan. MUTTA miksi hän puhuu hänelle jatkuvasti, on se, ettet ole ottanut vahvempaa kantaa häneen ja katkaisee kaiken yhteyden hänen kanssaan.


Ja ymmärrän sen, et tiedä vielä mitä tehdä. Ja hyvä uutinen on, että jotkut huijaavat miehet pysyvät naimisissa, koska he vihaavat itseään täysin sen vuoksi, mitä he tekivät, mutta eivät tiedä kuinka korjata emotionaalista vahinkoa kanssasi. Kehotan miehesi lukemaan viestini siitä, kuinka uskottomat kumppanit voivat rakentaa uudelleen luottamuksen, ja lukemaan myös arvosteluni siinä ehdottamastani resurssista. He ovat niin häpeissään, että he pureutuvat ja sulkeutuvat emotionaalisesti.


Ilmeisesti nämä kaksi viimeistä kohtaa jättävät oven auki avioliiton pelastamiseksi. Kuka tahansa voi ymmärtää turhautumisesi ja raivosi saatuaan tietää aviomiehesi petoksesta, mutta hänen moittiminen loukkauksilla ja hänen pakottaminen tekemään päätöksiä vain kostaa sinua. Hän teki oman päätöksensä selkäsi takana nähdäkseen toisen naisen ja hänen on tehtävä oma päätös pysyä naimisissa ja rakentaa uudelleen menetetty luottamus.


Viha tuntuu varmasti voimakkaammalta kuin masennus, mutta jos haluat pelastaa avioliittosi, sinulla on muita vaihtoehtoja, kuinka omaksua vahva asenne pettävän aviomiehesi kanssa. Tänään kirjoitan, koska haluan auttaa sinua ymmärtämään, mitä vastustat, ja sitten, jos mahdollista, kuinka saada hänet takaisin. Ensimmäisen askeleen ottaminen toipumiseen vaatii vain yhden, mutta tarvitaan kaksi rakastumaan takaisin ja rakentamaan suhde uudelleen.


Avain miehesi suhteen lopettamiseen ja onnellisen avioliiton uudelleen luomiseen on ensinnäkin määrittää, tekeekö hän osansa suhteen pelastamiseksi, miksi miehet pysyivät naimisissa kun seurustelivat prostituoidun kanssa.


Huizenga tarjoaa yksityiskohdat seitsemästä erilaisesta tapauksestaan. Hän kuvailee myös jokaisen sitoutuvan ihmisen persoonallisuuden piirteitä ja skenaarioita, jotka ympäröivät heitä kaikkia. Break Free from the Affair -pelin ainutlaatuisin piirre on, että Dr. Huizenga tarjoaa ennusteen jokaiselle parisuhteelle asteikolla, kuinka todennäköisesti voit pelastaa avioliittosi. Lisäksi hän kuvailee, millaista käyttäytymistä voit odottaa kavaltavalta puolisoltasi, kuinka kauan suhde kestää ja kuinka todennäköistä on, että puolisosi pettää uudelleen, miksi miehet pysyivät naimisissa kun seurustelivat prostituoidun kanssa.


Voit ladata Break Free -huipun Affair 7 Kinds of Affairs -huijauslehteen sekä lähes 10 muuta ilmaista resurssia hyväksymällä ilmaisen jäsenyyden Dr. Huizengan uskottomuuden palautuskeskus. Itse asiassa, lue arvosteluni [ilmaisesta Infidelity Recovery Center -jäsenyydestä] ja edistyneemmistä jäsenyydestä. Jos haluat säilyttää avioliittosi ja palata onnelliseen elämään miehesi kanssa, sinun on tehtävä ensimmäinen askel. Avioliittoneuvojat ja muut alan asiantuntijat ovat osoittaneet, että mitä kauemmin odotat oppiaksesi ja soveltaaksesi tekniikoita avioliiton pelastamiseksi, sitä vaikeampaa ja epätodennäköisempää on, että saavutat sen.


Infidelity Recovery Centeriin liittyminen tai Break Free from the Affarin lukeminen voi muodostaa vain osan niistä menetelmistä ja työkaluista, joita opit selviytyäksesi miehesi suhteen, miksi miehet pysyivät naimisissa kun seurustelivat prostituoidun kanssa, mutta se on hyvä paikka aloittaa. minä miksi miehet pysyivät naimisissa kun seurustelivat prostituoidun kanssa voit lukea arvosteluni Break Free from the Affairista ja Free Infidelity Recovery Centeristä. Tunnisteet: Vapautua suhteesta huijaavat miehet pysyä naimisissa kohtaaminen huijaava aviomies tri Robert Huizenga erota suhteesta Dr.


Huizenga Infidelity Recovery Center uskottomuuden palautuskeskus luottaa uudelleen. Hei Orlando, lähetin sinulle sähköpostia ostamaan sähköpostini pomppii. Aioin kertoa sinulle tarinani. Lähetin sen myös lomakkeen kautta, miksi miehet pysyivät naimisissa kun seurustelivat prostituoidun kanssa. Saitko sen? Hei, pahoittelut siitä. Lähetä se infidelityfirstaidkit gmailiin. Minun täytyy korjata toinen sähköpostiosoite. Mies, jonka tiedän, jäi kiinni, hän pettää edelleen, eikä hän koskaan jätä vaimoaan, hän rakastaa elämäntapaansa ja rahojaan eikä halua satuttaa lapsiaan, joten hän elää avioliitossa ilman intohimoa eikä vain ystävyyttä ja pettää aina.


Minua sattui tämän lukeminen, koska voin tuntea tunteesi. Tämän henkilön ei luultavasti ole tarkoitettu pitkäaikaiseen terveeseen ihmissuhteeseen. Tätä tapahtuu myös miehille!


Luulin, että sarjahuijaava vaimoni halusi selvittää asiat. Tulin tyhmäksi, uskoin häntä. Koko ajan hän halusi ulos. Hän lähti, kun hän oli säästänyt enemmän rahaa muuttaakseen pois. Sitten jatkoi OP:n näkemistä! Hei, uskon, että miehelläni on ollut yksi tai useampi suhde. Kysyin häneltä, oliko hänellä jotain sanottavaa? Sitten kysyin, harrastitko seksiä A:n kanssa? Tai kaikki 3? Hän sanoi: Ei helvetti!





aikuisille tarkoitettujen treffisivustojen luettelo



Niihin sisältyy tyypillisesti useita puolisoiden väärinkäytöksiä. Joskus on olemassa vain yksi vakava rikkomus, kuten pitkäaikainen uskottomuus tai huumeiden käyttö, mukaan lukien alkoholismi; toisinaan lista voi olla yllättävän pitkä.


Tässä on joitain asioita, joista he ovat valittaneet minulle, ei missään erityisessä järjestyksessä:. Siihen mennessä kun minulle esitetään tällainen luettelo, potilaat ovat yleensä tulleet siihen tulokseen, että heidän avioliittonsa eivät ole pelastamisen arvoisia. Mutta ne ovat ambivalentteja. He käyvät toistuvasti läpi syitä, jotka heillä on lähtemiseen, ikään kuin heidän pitäisi muistuttaa itseään siitä, kuinka vakavia he ovat. Mutta he eivät haluaisi hajottaa avioliittoaan. He haluaisivat toivoa, että asiat eivät ole niin huonosti ja että heidän avioelämänsä on pelastettava.


Olen oppinut olemaan ottamatta kantaa sellaisiin asioihin muutamista syistä. Ensinnäkin potilas ei todennäköisesti kiinnitä minuun huomiota, kun teen yhden tai toisen ehdotuksen. Asia on liian tärkeä ratkaistaviksi terapeutin tai ystävien neuvojen avulla. Toinen syy on se, että en todellakaan tiedä mikä on parasta.


Jokaisessa avioliitossa on asioita, joita ei huomioida, mutta ne ovat tärkeitä. Silti ennemmin tai myöhemmin kysyn, miksi, jos asiat ovat niin kauheita, potilas ei jätä puolisoaan. Tämä lista on pienempi:. Mutta nämä tekijät vaikuttavat myös niihin henkilöihin, jotka kuitenkin jatkavat avioeroa. Koska näitä miehiä ja naisia ​​ei peloteta, on järkevää ajatella, että niillä, jotka päättävät jäädä huonoon avioliittoon, voi olla muita piilotettuja syitä.


Silti, koska potilas mainitsee edellä mainitut syyt lähtemispäätöksen lykkäämiseen, ne on otettava huomioon:. Jotkut psykiatrit ovat sanoneet, että avioeron haitalliset vaikutukset lapsille ovat niin vakavia, että sitä tulisi harkita vain kaikkein vaikeimmissa olosuhteissa.


En ole samaa mieltä. Joskus on pahempaa kasvaa vanhempien kanssa, jotka vihaavat toisiaan. Luulen, että useimmat näitä asioita käsittelevät terapeutit eivät pidä avioeroa väistämättä tuhoavana.


Se on joillekin lapsille pahempaa kuin toisille. Useimmat lapset näyttävät kasvavan ilman, että kokemukset selvästi leimaavat. Sitä paitsi, kun avioero on traumaattinen, voidaan usein tarkemmin katsottuna nähdä, että tämä reaktio oli vastaus avioeroon johtaneisiin olosuhteisiin eikä itse avioeroon.


Jatkuva vanhempien välinen riita ahdistaa lapsia. Minulla on ollut useita aikuisia potilaita, jotka ovat kertoneet minulle heidän mielestään heidän vanhempiensa olisi pitänyt erota ja että he olivat varttuessaan toivoneet heidän elävän erillään. Pariskunnalle asuminen erillään maksaa enemmän kuin yhdessä – ja avioero itsessään maksaa myös rahaa. Ei ole epäilystäkään siitä, että rahan puute värittää avioeron näkökohtia, koska se on saattanut vaikuttaa avioliittoon. Mutta näen vaikeissa olosuhteissa olevia pariskuntia, jotka onnistuvat joka tapauksessa eroamaan avioliitostaan.


Näyttää siltä, ​​että kun vaihtoehtoa ei ole, keino löytyy. Jotkut miehet ja naiset, jotka perustelevat taloudellisia syitä olla eroamatta, ovat todella varakkaita – jopa rikkaita, joskus.


On totta, että avioero todennäköisesti jättää joko miehen tai vaimon vieraantunutta yhteisistä ystävistään. Usein ero heistä ei ole sitä, mitä ystävät olisivat toivoneet – monissa tapauksissa eronneet miehet ja naiset vetäytyvät nolostuneena tai tunteen, etteivät he enää kiinnosta.


Se on yksi epäonnistuneen avioliiton seurauksena ilmenevän itseepäilyn puoli. Se mikä saattoi olla pitkä suhde appivanheiden kanssa, on yleensä katkennut ja voi olla todellinen menetys avioliitosta eroavalle henkilölle. Tietysti joissakin avioliitoissa menetys on siunaus.


Mutta toisissa se ei ole, varsinkin kun appivanhemmat korvaavat kadonneita vanhempia. Mutta sen menetyksen ei tarvitse tapahtua. Olen nähnyt eronneita miehiä ja naisia ​​ylläpitävän läheisiä suhteita entiseen anoppiin tai muihin perheenjäseniin vuosien ajan eron jälkeen. Jos minua pyydettäisiin kirjoittamaan vakavammat syyt – todelliset syyt – miksi joku saattaa epäröidä avioliiton lopettamista, niihin sisällytettäisiin joitain edellä mainituista, mutta yleensä vain silloin, kun ne heijastavat suurempia huolenaiheita:. Joskus onneton avioliitto on pelastettavissa ja joskus ei.


Joskus katkenneet avioliitot kohtaavat jälleen. Luulin aina, että se olisi todella kiusallista. On hyvin selvää, että tämä on palkka minulle, vittu, mukavaa päivää. Kukaan ei selvästikään etsi mitään vakavaa, joten ketään ei johdeta harhaan tai joudu huijatuksi. Jos sinulla on rahaa ja oikea asenne, siinä ei ole mitään vikaa. Jos teet sen oikein, pääset käsiksi kauniiden, tuomitsemattomien naisten luokse, jotka viihtyvät kanssasi koko varauksesi ajan ja pitävät mielenkiintoisia keskusteluita vain pilatakseen aivosi.


Jos teet sen väärin, saat muutaman minuutin suihin ja sen jälkeen muutaman työntövoiman, kunnes poksat uupuneen, välinpitämättömän naisen kanssa. Ero näiden kahden skenaarion välillä on suurelta osin oma asenne ja se, kuinka paljon olet valmis maksamaan.


Olen nähnyt prostituoituja noin 4 vuotta. Olen sinkku, ammattilainen, minulla on ollut pitkäaikaisia ​​suhteita aiemmin, mutta olen elämässäni vaiheessa, jossa arvostan uraa ja matkustamista asettautumiseen.


Minulla on nyt luottamus naisiin, jota minulta puuttui ennen, ja ensisijainen tavoitteeni tapaamieni naisten kanssa on ennen kaikkea ystävyys, koska minulla on tarpeeksi seksiä ollakseni epätoivoinen. Mutta on huonoja puolia. On helppo menettää se ja mennä koko Caligulaan, mutta huomaat pian, että rajoittamaton seksuaalinen hemmottelu on huono korvike todellisille ystävyyssuhteille.


Se voi tulla kalliiksi. Et todennäköisesti pysty puhumaan kokemuksistasi, joita sinulla on. En ole koskaan kertonut kenellekään oikeassa elämässäni salaisesta elämästäni, joten olen joutunut sisäistämään paljon.


Luulen, että jotkut ihmiset ovat psykologisesti irti tällaisesta. Koska olen oikosulkenut seurustelun seurustelun, olen harrastanut seksiä yhtä paljon kuin pariskunta neljän vuoden aikana, mutta se sattuu olemaan eri naisten kanssa. Tämä tuntuu minusta normaalilta, mutta tiedän, että se järkyttää monia ihmisiä. Kaiken kaikkiaan arvostan kokemukseni positiiviseksi. On hienoa tietää, että mistä tahansa kaupungista voin löytää tietyn tyyppisen naisen, joka haluaa tietyntyyppistä hauskaa.


Toisaalta olen alkanut miettiä taas vakavammin normaaleja pitkäaikaisia ​​ihmissuhteita. Harrastanut seksiä prostituoidun kanssa ollessani Amsterdamissa. Olin 19-vuotias ja innostuin v-korttini lunastamisesta, joten halusin saada sen valmiiksi.


Hän saattoi kertoa, että olin hermostunut ja olin todella mukava koko asiasta – hän jopa teki asioita, jotka olisivat maksaneet ylimääräistä. Olen 70-vuotias erittäin hyväkuntoinen ja erittäin aktiivinen.


Vaimoni on ollut invalidi 4 vuotta, eikä seksi ole enää ehdotus. Kahden vuoden jälkeen päätin käydä ihanan naisen luona ja kokemus oli kaikkea muuta kuin synkkä. Minusta hän on älykäs, selkeä ja tietysti fantastinen hauska. Olen ollut hänen kanssaan vain 18 kuukautta säännöllisesti, meistä on tullut lähimmät ystävät ja minun on sanottava, että rakastan häntä kovasti. Suosittelen, että sinulla on tunnesuhde.


Hän on naimisissa oleva nainen, jolla on naimisissa olevia lapsia ja hän tulee hyvästä perheestä. Hänen miehensä tietää, mitä hän tekee työkseen, mutta on päättänyt katsoa toiselta suunnalta.


Muut hänen perheensä ja hänen sosiaalinen piirinsä eivät tiedä, mitä hän tekee. Hänen miehellään ei tietenkään ole aavistustakaan suhteestani vaimoonsa tai edes siitä, että olen olemassa. En koskaan tee mitään satuttaakseni häntä tai hänen perhettään ja tiedän hyvin, että jonain päivänä suhde todennäköisesti päättyy. Olen omalta osaltani saanut elinikäisen ystävän ja odotan innolla – kuin teini-ikäinen – näkeväni hänet ja päivittäisiä puhelinkeskustelujamme.


Olen ylpeä saadessani kutsua häntä ystäväksi ja toivon, että olisimme tavanneet vuosia sitten erilaisissa olosuhteissa. Haluaisin mielelläni esitellä hänet ystäväryhmälleni ja perheelleni. Taloudellisesti en koskaan odota näkeväni häntä työaikanaan ilman panosta. Kun tapaamme hänen työaikansa ulkopuolella, meillä ei ole taloudellisia odotuksia. Kirjoitan tämän, koska mielestäni se on sanottava. Kyllä, olen avionrikkoja, petän vaimoani, mutta olen hyvin kunnioittava, olen löytänyt onnen ihastuttavan ihmisen kanssa enkä kadu.


Monet vaimot haluavat kirjautua ulos seksiosastolta, koska he eivät enää tunne tarvetta ja odottavat miehensä vain nykivän kerran viikossa kylpyhuoneessa. No, hyvät naiset, ei näin aviomiehestä tullut miestä ja pysynyt miehenä. Minulla on ainutlaatuinen tilanne. Olen vaimoni ja minusta tuli teini-ikäisiä vanhempia ja asuin heti lasten kanssa. Löysin ihanan naisen, jota luulisin kutsuvan seksityöntekijäksi, jonka luona olen käynyt nyt kahdesti.


Menen hänen kotiinsa ja halaamme ja tutkimme. Hän työskentelee toisessa työssä, eikä hänellä näytä olevan montaa kaveria.

No comments:

Post a Comment